Tagrensning - Rensning af tag inkl. fjerne mos og alger.
 

Tagrensning og maling af tag – Vi kommer over hele Sjælland

På de fleste tage dannes der mos og alger efter en periode, og det har taget ikke godt af. Hvis man lader mos og alger sidde på taget, kan det gro fast, slå rødder og dermed nedbryde overfladen.
 
En rensning af taget kan løse problemet. Det er en utrolig hurtig og effektiv metode, der forlænger tagets levetid mange år frem. Derudover giver det dig et langt flottere tag.

Tagrensning og tagmaling kan forlænge dit tags levetid med 20 år

Er dit tag slidt, angrebet af mos og alger, eller ønsker du bare at skifte udseende på dit tag, så er en tagrensning og tagmaling den rette løsning. En kombineret tagrensning og tagmaling kan forlænge tagets levetid med 20 år.

De fleste tagflader kan afrenses uanset om der der er tale om cementfiberplader, betontegl, lertegl eller ståltag. Disse tage afrenses og skylles med algehæmmende skum. Taget gennemgås for fejl og mangler, og skal derefter tørre et par dage, så er taget klar til maling. 

Vælg selv farven på dit tag

Vi maler dit tag to gange i en flot farve efter dit eget ønsk, så man kan sagtens skifte farve og glans på taget, hvis det ønskes. Malingen forsegler overfladen og bremser nedbrydningen.

Er der tale om et tag, der har en intakt overflade, som f.eks. lertegl, kan en imprægnering i stedet for maling være løsningen. Taget behandles med en klar overfladebehandling, der forsegler overfladen, og man bevare tagets originale farve.

Vurderes taget som svært nedslidt, kan den eneste løsning måske være et nyt tag.

Er taget kun svagt angrebet med alger, kan algebehandling måske være nok. Vi kan under alle omstændigheder anbefale algerens med en algebehandling af overflader, der har tendens til algeangreb, for at bevare overfladen pæn og holdbar

Fordelene ved rensning og maling af dit tag

  • Du forlænger tagets levetid med mange år.
  • Du får en stor besparelse i forhold til nyt tag.
  • Du forøger husets markedsværdi.
  • Du genskaber den oprindelige overfladebeskyttelse.
  • Du besværliggør angreb af grønne belægninger.
  • Tagrensning og maling  giver dig et meget smukkere tag.

Pris på rensning og maling af tag

For rensning og maling af et parcelhustag i ét plan vil prisen normalt være omkring 125 kr. inkl. moms pr. m2, men det vil variere efter de aktuelle forhold.

For rensning og maling af et villatag i halvandet plan vil prisen være omkring 200 kr. inkl. moms pr. m2 men det varierer ligeledes efter forholdene.

Algebehandling koster fra 1.000 til 2000 kr. inkl. moms.

 

Tagrensning på eternittageRensning af eternittag

 

Kontakt os for et godt tilbud på rensning af tag

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på tagrenovering eller algebehandling af dit tag.
DBemærk: Hos os betaler du ikke kørselstillæg!

Ring på tlf. 42 460 460 eller udfyld kontaktformularen herunder, så vender vi tilbage til dig:

 
 

Vi sørger for rensning af dit tag

Vi kommer over alt på Sjælland, og du betaler ikke kørselstillæg hos os!

“Vi udfører mange former for vedligeholdelses-, bygnings- og renoveringsopgavermurerarbejde, tømrerarbejde, og fliserens. Vi opererer over hele Sjælland med baser i Haslev (Østsjælland), Gentofte (København/Nordsjælland) og Kalundborg (Vestsjælland)” – Chriss Krogh, Indehaver