Murerarbejde af enhver art – både småt og stort!

Slår cementen revner? Skal du have væltet en væg – eller rejst en ny?

Sjællands Total Entreprise tilbyder alle former for murerarbejde – både indendørs og udendørs. Uanset om det drejer sig om en lille sætningsskade eller en hel tilbygning, så kan vi hjælpe dig.

Facaderenovering og reparation af slidte fuger

Fuger i murværk skal holde til meget i det danske vejr. Og med tiden mister de deres styrke. Det er vigtigt, at du holder øje med fuger og facader, så du kan opdage skaderne, før de bliver store og omfattende.
 
Ikke blot ser slidte fuger ikke godt ud, men det kan være direkte skadeligt for dit hus. Smuldrer fugerne, kan de nedbryde mursten og i værste tilfælde føre til fugtskader i murværket.
 
Sjællands Total Entreprise kan afhjælpe problemet ganske effektivt. Vi kradser de gamle fuger ud og fuger op igen. Til dette anvender vi naturligvis kun de bedste kvalitetsmaterialer.

Murerarbejde - Kalundborg, Haslev, Gentofte og København

Vi kommer over alt på Sjælland, og du betaler ikke kørselstillæg!

“Vi udfører mange former for vedligeholdelses-, bygnings- og renoveringsopgaver blandt andet maling af din bolig, tømrer- og snedkeropgaver, isolering, algerens, fliserens samt tagrens inkl maling af tag. Vi opererer over hele Sjælland med baser i Kalundborg (Vestsjælland), Haslev (Østsjælland) og Gentofte (København/Nordsjælland)” – Chriss Krogh, Indehaver

Overvejer du ny tilbygning – Vi løser opgaver over hele Sjælland!

Er I vokset ud af jeres nuværende hus og mangler I flere kvadratmeter? En tilbygning kan være et klogt valg og kan – opført på den rigtige måde – tilføre huset en betragtelig merværdi.
 
Men sørg for at gøre arbejdet korrekt fra starten. Sjællands Total Entreprise samarbejder med de bedste håndværkere, og kan hjælpe dig fra de første tanker til det færdige indflytningsklare resultat.

Kontakt os for et godt tilbud – Gentofte, Haslev og Kalundborg

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på murerarbejde. Vi kommer over hele Sjælland med base i vores adresser i Gentofte, Haslev og Kalundborg.

Ring på tlf. 42 460 460 eller udfyld kontaktformularen herunder, så vender vi tilbage til dig: