Isolering - Isolatør i Hasle, Gentofte og Eskebjerg
 

Din Isolatør – Vi isolerer huse over alt på Sjælland

Går du i tanker omkring isolering og overvejer I at efterisolere jeres hus?

 

Sjællands Totalentreprise arbejder bl.a. med isolering af bygninger.

Isolering af loft og skunk

En stor del af husets varme tabes gennem loftet. Det er altså vigtigt at her isoleres fornuftigt. I dag anbefales 450 mm isolering på loftet. Indtil for relativt få år siden, blev der som standard isoleret med kun 100 mm. Så er dit hus ikke nyt og er det ikke efterisoleret, så er det en god idé og hurtigt tjent hjem igen.

Isolering af etageadskillelse

Isolering af etageadskillelse holder bedre på varmen, afhjælper fodkulde og bidrager til et bedre indeklima. Derudover reduceres støj mellem etagerne, som naturligvis er en stor fordel i stort set alle typer etagebyggeri.

Isolering/efterisolering af loft og skunk

Vi kommer over alt på Sjælland, og du betaler ikke kørselstillæg!

“Vi udfører mange former for vedligeholdelses-, bygnings- og renoveringsopgaver blandt andet maling, murerarbejde, tømrerarbejde, fliserens, tagrens og algerens. . Vi opererer over hele Sjælland med baser i Haslev (Østsjælland), Gentofte (København/Nordsjælland) og Kalundborg (Vestsjælland)” – Chriss Krogh, Indehaver

Hulmursisolering

Hulmursisolering kan påvise den største energibesparelse i forhold til investeringen. Er hulmuren tom, vil investeringen forbundet med isoleringen tjene sig hjem på blot 2-3 år.

Termografering

Som professionelle isolatører kan vi med termograferering af din bolig få en varmeteknisk kortlægning af overfladetemperaturen på bygningsflader og konstruktioner. Dermed kan man nemt få afsløret kuldebroer og se utætheder i klimaskærmen (bygningen tehætte). Hvor der er utætheder og kuldebroer, er der varmetab og varmetab betyder en højere varmeregning. 

Professionelt isolatør-netværk

Professionel isolatør - Basis i Gentofte, Hasle og Eskebjerg Vi er med i netværket af seriøse og autoriserede Isoproff®-isolatører, som altid anvender de bedste materialer, vurderer den opgave vi skal løse, og vælger det isoleringsmateriale, der passer bedst til opgaven. De forskellige materialer har hver sine egenskaber, og vores kunder har forskellige ønsker og krav til deres isolering. Derfor anvender vi forskellige typer materiale alt efter opgaven. Fælles for dem er, at isoleringsmaterialerne er testede og blandt de bedste i hver deres kategori.

Det betaler sig altid at efterisolere!

Hvis du forbedrer din loftisoleringen fra 100 til 300 millimeter i et hus på 140 kvadratmeter, kan du spare 3.000 kr. på den årlige varmeregning. Investerer du 10.000 kr. på hulmursisolering, er pengene tjent ind på varmeregningen allerede efter to år. 

Læs mere om vores råd ifm. efterisolering

Kontakt os for et godt tilbud – Vi har base i Hasle, Gentofte og Eskebjerg

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på efterisolering af dit hus. Med base i Hasle (Østsjælland), Gentofte (København og Nordsjælland) og Eskebjerg (Vestsjælland) udfører vi isolatør-opgaver over hele Sjælland  Ring på tlf. 42 460 460.

Ring på tlf. 42 460 460 eller udfyld kontaktformularen herunder, så vender vi tilbage til dig: