Isolering
 

Isolering

Går du i tanker omkring isolering og overvejer I at efterisolere jeres hus? Sjællands Totalentreprise arbejder bl.a. med isolering af bygninger.

Isolering af loft- og skunkrum

En stor del af husets varme tabes gennem loftet. Det er altså vigtigt at her isoleres fornuftigt. I dag anbefales 450 mm isolering på loftet. Indtil for relativt få år siden, blev der som standard isoleret med kun 100 mm. Så er dit hus ikke nyt og er det ikke efterisoleret, så er det en god idé og hurtigt tjent hjem igen.

Isolering af etageadskillelse

Isolering af etageaskillelse holder bedre på varmen, afhjælper fodkulde og bidrager til et bedre indeklima. Derudover reduceres støj mellem etagerne, som naturligvis er en stor fordel i stort set alle typer etagebyggeri.

Hulmursisolering

Hulmursisolering kan påvise den største energibesparelse i forhold til investeringen. Er hulmuren tom, vil investeringen forbundet med isoleringen tjene sig hjem på blot 2-3 år.

Termografering

Ved at termografere sin bolig får man en varmeteknisk kortlægning af overfladetemperaturen på bygningsflader og konstruktioner. Dermed kan man nemt få afsløret kuldebroer og se utætheder i klimaskærmen (bygningen tehætte). Hvor der er utætheder og kuldebroer, er der varmetab og varmetab betyder en højere varmeregning.

 
 

Professionelt netværk

Vi er med i netværket af seriøse og autoriserede Isoproff®-isolatører, som altid anvender de bedste materialer, vurdere den opgave vi skal løse og vælger det isoleringsmateriale der passer bedst til opgaven. De forskellige materialer har hver sine egenskaber og vores kunder har forskellige ønsker og krav til deres isolering. Derfor anvender vi forskellige typer materiale. Fælles for dem er, at de er testede og blandt de bedste i hver deres kategori.

 

Det betaler sig altid at efterisolere!

Kontakt os for et godt tilbud!
Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud dolol på efterisolering af dit hus.
Ring på tlf. 42 460 460.
Bemærk: Hos os betaler du ikke kørselstillæg!

Ring på tlf. 42 460 460 eller udfyld kontaktformularen herunder, så vender vi tilbage til dig:

Vi udfører også mange andre former for renoveringsopgaver, blandt andet maling af din bolig ind- og udvendigt, opfriskning af dine terrasser og indkørselsfliser,tømrer- og snedkerarbejde, oppudsning mm.